tirsdag 8. desember 2009

Lederen har ordet


Det går atter mot en ny vår
Ja nå har vi lagt et nytt årsmøte bak oss, og resultatet av valget ble at dere må slite med meg et år til. Sommeren i år har mildt sagt vært av den våte typen, men vi hadde da noen bra perioder innimellom. Jeg er allerede i gang med å planlegge såing straks over nyttår. Den første frøkatalogen er allerede i hus.
Hos oss begynner våren i oktober til tross for at vi i skrivende stund fortsatt kan gå i hagen og lukte på fjordårets siste roser.
Programmet for neste år er allerede gått i trykken, og vi har prøvd å fornye oss litt. Jeg synes selv det ble variert og noe for enhver smak. Vi har endelig fått plass til en tur til Ramme Gård i Akershus, og lagets økonomi er når så god at styret har besluttet å subsidiere deler av turen. Denne anledningen bør dere prøve å få med dere. Dette er en hage noe utenom det vanlige her i Norge. Vi skal også innom Rhododendron og magnoliahagen til Roger Karlsen. Her finnes hundrevis av Rhododendron sorter, som burde være et syn i begynnelsen av juni.

Grasrotandelen er en ny måte for foreningen til å få midler å drive vår virksomhet for. 5% av din innsats hos Norsk Tipping tilfaller vårt hagelag. Dette går ikke til fradrag på din innsats eller gevinster. 5% av alt du har spilt for i 2009 tilfaller foreningen hvis du får registrert deg før 31. desember 09.
Ifølge Norsk Tipping har bare 20% av alle spillere registret seg, så det er et stort potensiale igjen av kaken.
Hvis du ved et senere tidspunkt ønsker å støtte en annen forening, er det bare å gi beskjed til din tippekomisjonær.